Bæredygtigt byggeri

Amtmandshave er et svanemærket boligprojekt, og alle materialer, fra de CO2-venlige tage til facadens teglsten, overholder denne standard.
I de luksuriøse rækker skifter facaden farve mellem forskellige røde teglstenstyper og på denne måde træder hvert rækkehus frem og får sit eget udtryk, mens bebyggelsens samlede udseende bliver varieret og dog harmonisk.

Grøn på toppen

Rækkehusene i AMTMANDSHAVE er beklædt med sedumtag som et levende, grønt tæppe der får hele kvarteret til at ændre farve med årstidernes skiften. De grønne tage bliver en samlet flade af liv der passer godt ind i det omkringliggende havemiljø med frugttræer. Men udover den smukke æstetiske effekt, er sedumtaget også en miljøvenlig løsning der optager en stor del af regnvandet og dermed aflaster kloakken. En effektiv skybrudssikring som er smuk at kigge på.

En fælles have

Der indgår ikke ordet have i AMTMANDSHAVE for ingenting. Alle beboere får adgang til en stor, fælles have med god plads til leg og socialt samvær. En have som man samles i.

I det store grønne græsområde, og rundt omkring beboernes små gangstier, plantes flerårige stauder, lave træer og forskellige bærbuske. Til hvert rækkehus hører en privat have med græsplæne omkranset af en elegant bøgehæk samt et sort, træbeklædt skur til nem opbevaring af haveredskaber, grill, børnenes legeredskaber osv.

Natur, kultur og byliv
i en samlet pakke